PERSONDATAPOLITIK

(Status november 2020)

Tak for din interesse for vores hjemmeside. Beskyttelsen af ​​dit privatliv er vigtig for os. I denne databeskyttelseserklæring finder du information om, hvilke data der indsamles, når du besøger vores hjemmeside (i det følgende benævnt "hjemmeside"), og hvordan disse data behandles og bruges. Nogle af disse data er personlige data (såsom e-mailadresse, IP-adresse osv.), hvis indsamling, behandling og brug er underlagt lovbestemte regler.

1. Navn og kontaktoplysninger på den dataansvarlige, kontaktpunkt for databeskyttelsesforespørgsler

Den enhed, der er ansvarlig for dataindsamling, behandling og brug er:

Polmetal GmbH
Landsberger Strasse 226
12623 Berlin
Tyskland
E-mail: datenschutz@polmetal.de
Telefon: 030 920 300 900
 

Venligst adresser dine forespørgsler vedrørende databeskyttelse til førnævnte adresse eller e-mailadresse.

2. Indsamling og opbevaring af personoplysninger ved besøg på hjemmesiden samt typen og formålet med deres brug

Når du tilgår vores hjemmeside, sender den browser, der bruges på din slutenhed, automatisk information til serveren på vores hjemmeside. Disse oplysninger gemmes midlertidigt i en såkaldt logfil. Følgende oplysninger indsamles uden din indgriben og opbevares indtil automatisk sletning:

  • IP-adressen på den anmodende computer,
  • Dato og tidspunkt for adgang,
  • Navn og URL på den fil, du får adgang til,
  • Hjemmeside, hvorfra adgangen blev foretaget (henvisnings-URL),
  • Brugt browser og, hvis relevant, operativsystemet på din computer samt navnet på din adgangsudbyder

Ovenstående data vil blive behandlet af os til følgende formål:

  • Sikring af en jævn forbindelse til hjemmesiden,
  • Sikring af en behagelig brug af vores hjemmeside,
  • Evaluering af systemsikkerhed og stabilitet, og
  • Til andre administrative formål

Retsgrundlaget for databehandling er art. 6 stk. 1 s. 1 lit. f DSGVO. Vores legitime interesse følger af de ovenfor anførte formål. Vi bruger i intet tilfælde de indsamlede data med det formål at drage konklusioner om din person.

3. Kontaktformular

Ved brug af kontaktformularen på vores hjemmeside er du forpligtet til at oplyse dit for- og efternavn, e-mailadresse og telefonnummer, så vi kan besvare din henvendelse. Vi bruger udelukkende personoplysninger, som du afgiver i denne sammenhæng, med det formål at kontakte dig og behandle din henvendelse. Dine data vil blive slettet, når vi har afsluttet behandlingen af ​​din forespørgsel. Dette er tilfældet, når forholdene tyder på, at det pågældende forhold er endeligt afklaret, og såfremt der ikke er lovbestemte opbevaringspligter der taler imod. Retsgrundlaget for denne databehandling er art. 6 s. 1 GDPR. Vores legitime interesse følger af ovennævnte formål med databehandlingen. Hvis din kontakt er rettet mod indgåelse af en kontrakt, er det yderligere retsgrundlag for databehandling art. 6 GDPR.

4. Live chat

Live chat-funktionen er tilgængelig på vores hjemmeside. Til dette formål bruger vi 3CX Live Chat & Talk plugin fra en tredjepartsudbyder. Når du bruger livechatten, indsamler vi oplysninger om din IP-adresse samt det indhold, du sender til os. Vi bruger disse oplysninger udelukkende med det formål at kunne behandle din anmodning. Dine data vil blive slettet, når vi har afsluttet behandlingen af ​​din anmodning. Dette er tilfældet, når det af omstændighederne kan ses, at det pågældende forhold er endeligt afklaret, og såfremt der ikke er lovbestemte opbevaringspligter om det modsatte. Retsgrundlaget for denne databehandling er art. 6 s. 1 GDPR. Vores legitime interesse følger af ovennævnte formål med databehandlingen. Hvis din kontakt er rettet mod indgåelse af en kontrakt, er det yderligere retsgrundlag for databehandlingen art. 6 GDPR.

5. Nyhedsbrev

På vores hjemmeside har du mulighed for at tilmelde dig et gratis nyhedsbrev. Til dette formål er det nødvendigt at indtaste din e-mailadresse. Når vi sender nyhedsbrevet, bruger vi tjenester fra tredjepartsudbydere baseret i USA, som kan bruge din e-mailadresse udelukkende med det formål at sende nyhedsbrevet på vores vegne. Retsgrundlaget for denne behandling er dit samtykke i henhold til art. 6 s. 1 GDPR. Til dette formål bruger vi den dobbelte opt-in-procedure, hvorved du endelig tilmelder dig vores nyhedsbrev via et bekræftelseslink. Dine data vil blive behandlet i løbet af abonnementet.

Bemærk om fortrydelsesretten

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden ved at sende en besked til datenschutz@polmetal.de eller bruge afmeldingsmuligheden i slutningen af ​​hvert nyhedsbrev.

Nyhedsbrev sporing

Vi bruger såkaldt nyhedsbrevsporing til at evaluere nyhedsbrevets åbningsrate og dine klik i nyhedsbrevet. Vi bruger denne teknik til at bestemme niveauet af interesse for bestemte emner og til at måle effektiviteten af ​​vores kommunikationsforanstaltninger. Retsgrundlaget for databehandlingen er art. 6 s. 1 GDPR. Vores legitime interesse følger af de førnævnte formål med dataindsamling. Data gemmes pseudonymt. Vi udveksler ikke disse data med nogen, og vi gør ikke noget forsøg på at forbinde "klik-throughs" med individuelle e-mailadresser.

6. småkager

Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Cookies er små datapakker, som den browser, du bruger, gemmer på din slutenhed på vores foranledning. De forårsager ingen skade der. De data, der indsamles ved hjælp af cookies, er anonymiserede eller pseudonymiserede – det er ikke muligt for os at fastslå din identitet på baggrund af de lagrede data. Afhængigt af opbevaringsperioden skelnes der mellem session og permanente cookies. Sessionscookies slettes automatisk, når du lukker din browser. Brugen af ​​session cookies tjener til at gøre brugen af ​​vores tilbud mere behagelig for dig. Permanente cookies har derimod en levetid på op til 10 år (permanente cookies). Permanente cookies forbliver på din computer og gør det muligt for os at genkende din computer, næste gang du besøger os. Disse cookies tjener især til at gøre vores tilbud brugervenligt, mere effektivt og sikrere.

7. Brug af Google Analytics

Google Analytics bruges på vores hjemmeside til at indsamle oplysninger om brugeradfærd hos besøgende på vores hjemmeside. Udbyderen af ​​Google Analytics er Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA (herefter: "Google"). Google Analytics har til formål at give os indsigt i, om vi opfylder behovene hos brugerne af vores hjemmeside, og hvad vi kan forbedre. I denne sammenhæng oprettes pseudonymiserede brugsprofiler, og der anvendes cookies (se under punkt 6.). Google bruger cookies til at gemme oplysninger om, hvilke sider du besøger, hvor længe du bliver på siden, hvordan du kom dertil, og hvad du klikker på. De cookies, der bruges af Google Analytics er: _utma, _utmb, _utmc, _utmz, _utmv _ga. _gid.

De oplysninger, der genereres af cookien om din brug af denne hjemmeside, overføres normalt til en Google-server i USA og gemmes der. IP-adresserne er anonymiserede, så en tildeling ikke er mulig (IP-maskering). Google vil bruge disse oplysninger på vores vegne med det formål at evaluere din brug af webstedet, udarbejde rapporter om webstedsaktivitet og levere andre tjenester relateret til webstedsaktivitet og internetbrug. Din IP-adresse vil under ingen omstændigheder blive flettet sammen med andre Google-data. Disse oplysninger kan også overføres til tredjeparter, hvis dette er påkrævet ved lov, eller hvis tredjeparter behandler disse data på vores vegne.

Retsgrundlaget for databehandling er dit samtykke i henhold til art. 6 (1) s. 1 lit. en DSGVO. Du kan også forhindre indsamling af data genereret af cookien og relateret til din brug af hjemmesiden (inklusive din IP-adresse) af Google og behandlingen af ​​disse data af Google ved at downloade og installere browser-plug-in'et, der er tilgængeligt på følgende link : http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de [eksternt link]. Som et alternativ til browser plug-in, især for browsere på mobile enheder, kan du også forhindre indsamling af data fra Google Analytics ved at klikke på dette link [eksternt link]. Der vil blive sat en opt-out-cookie, som forhindrer fremtidig indsamling af dine data, når du besøger denne hjemmeside. Opt-out-cookien er kun gyldig i denne browser og kun for vores hjemmeside og gemmes på din enhed. Hvis du sletter cookies i denne browser, skal du indstille opt-out-cookien igen.

8. Google Maps

På vores hjemmeside bruger vi Google Maps (API) fra Google. Google Maps er en webservice til visning af interaktive (land)kort for visuelt at præsentere geografisk information. Ved at bruge denne service får du vist vores placering, og det bliver nemmere for dig at finde os.

Oplysninger om din brug af vores hjemmeside (såsom din IP-adresse) overføres til Googles servere i USA og gemmes der, når du kalder de undersider frem, hvori Google Maps-kortet er integreret. Dette sker, uanset om Google leverer en brugerkonto, som du er logget på, eller om der ikke eksisterer en brugerkonto. Hvis du er logget ind på Google, tildeles dine data direkte til din konto. Hvis du ikke ønsker, at dine data skal knyttes til din Google-profil, skal du logge ud, før du aktiverer knappen. Google gemmer dine data (selv for brugere, der ikke er logget ind) som brugsprofiler og evaluerer dem. En sådan evaluering udføres især i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 s. 1 lit. f DSGVO på grundlag af Googles legitime interesser i visningen af ​​personlig annoncering, markedsundersøgelser og/eller det behovsbaserede design af dets websted. Du har ret til at gøre indsigelse mod oprettelsen af ​​disse brugerprofiler, hvorved du skal kontakte Google for at udøve denne ret.

Hvis du ikke accepterer fremtidig overførsel af dine data til Google i forbindelse med brugen af ​​Google Maps, har du også mulighed for helt at deaktivere Google Maps webservice ved at slukke for JavaScript-applikationen i din browser. Google Maps og dermed også kortvisningen på denne hjemmeside kan så ikke bruges.

Du kan se Googles brugsbetingelser link., kan de yderligere vilkår for brug for Google Maps findes link.. Detaljeret information om databeskyttelse i forbindelse med brugen af ​​Google Maps kan findes i Googles privatlivspolitik.

9. Youtube

Videoen, der bruges til vores virksomhedspræsentation på vores hjemmeside, er gemt på www.youtube.com og kan afspilles direkte fra vores hjemmeside. Når du kalder på undersiderne, hvori videoindholdet er indlejret, overføres oplysninger om din brug af vores websted (såsom din IP-adresse) til servere hos Google som operatør af YouTube-tjenester, beliggende i USA, og gemmes der. Dette sker uanset om Google eller YouTube stiller en brugerkonto til rådighed, som du er logget ind på, eller om der ikke eksisterer en brugerkonto. Hvis du er logget ind på Google, tildeles dine data direkte til din konto. Hvis du ikke ønsker, at dine data skal knyttes til din Google-profil, skal du logge ud, før du aktiverer knappen. Google gemmer dine data (selv for brugere, der ikke er logget ind) som brugsprofiler og evaluerer dem. En sådan evaluering udføres især i overensstemmelse med art. 6 s. 1 GDPR på grundlag af Googles legitime interesser i visning af personlig annoncering, markedsundersøgelser og/eller behovsbaseret design af dets hjemmeside. Du har ret til at gøre indsigelse mod oprettelsen af ​​disse brugerprofiler, hvorved du skal kontakte Google for at udøve denne ret.

Yderligere information om databeskyttelse i forbindelse med brug af indlejret YouTube-indhold kan findes i Googles vilkår for brug og i Googles privatlivspolitik.

10. Registrerede rettigheder

I henhold til gældende databeskyttelseslovgivning har du ret til en lang række rettigheder til information og indgreb med hensyn til de data, der vedrører dig, hvis de respektive lovkrav er opfyldt. I detaljer:

  • I henhold til art. 15 GDPR, kan du anmode om oplysninger om dine personoplysninger, der behandles af os. Du kan især anmode om oplysninger om formålene med behandlingen, kategorien af ​​personoplysninger, kategorierne af modtagere, som dine data er blevet eller vil blive videregivet til, den planlagte opbevaringsperiode, eksistensen af ​​en ret til berigtigelse, sletning, begrænsning af behandling eller indsigelse, eksistensen af ​​en klageret, oprindelsen af ​​dine data, hvis de ikke er blevet indsamlet af os, samt eksistensen af ​​automatiseret beslutningstagning, herunder profilering og, hvis det er relevant, meningsfuld information om dens detaljer. Du kan også anmode om meningsfuld information om detaljerne i en sådan beslutningstagning, samt om hvilke garantier der findes i henhold til artikel 46 i GDPR i tilfælde af, at dine data videresendes til tredjelande;
  • I overensstemmelse med art. 16 GDPR, kan du anmode om øjeblikkelig rettelse af ukorrekte eller ufuldstændige personoplysninger, der er gemt af os;
  • I henhold til art. 17 GDPR, kan du anmode om sletning af dine personoplysninger, der er gemt af os, medmindre behandlingen er nødvendig for at udøve retten til ytrings- og informationsfrihed, for at overholde en juridisk forpligtelse, af hensyn til offentlighedens interesse eller for påstanden , udøvelse eller forsvar af juridiske krav;
  • I overensstemmelse med art. 18 GDPR, kan du anmode om begrænsning af behandlingen af ​​dine personoplysninger, så længe nøjagtigheden af ​​dine data, som du bestrider, bliver verificeret, hvis du nægter sletning af dine data på grund af ulovlig databehandling og i stedet anmoder om begrænsningen af behandlingen af ​​dine data, hvis du har brug for dine data til at gøre gældende, udøve eller forsvare retskrav, efter at vi ikke længere har brug for disse data, efter at formålet er opnået, eller hvis du har gjort indsigelse på grund af din særlige situation så længe det endnu ikke er afgjort, om vores legitime grunde er gældende;
  • Ifølge art. 19 GDPR er vi forpligtet til at informere alle modtagere, som persondata er blevet videregivet til, om enhver berigtigelse, sletning eller begrænsning af behandlingen, medmindre dette viser sig umuligt eller involverer en uforholdsmæssig indsats. Du har ret til at blive informeret om disse modtagere;
  • I overensstemmelse med art. 20 GDPR, har du ret til at indhente de personoplysninger om dig, som du har givet os i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format eller til at anmode om, at de overføres til en anden dataansvarlig;
  • I overensstemmelse med art. 7 GDPR, kan du til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Dette har den konsekvens, at vi fremover ikke længere kan fortsætte den databehandling, der var baseret på dette samtykke;
  • I henhold til artikel 77 i GDPR kan du, uden at det berører andre administrative eller retslige retsmidler, indgive en klage til en tilsynsmyndighed, hvis du mener, at behandlingen af ​​personoplysninger om dig er i strid med GDPR. Du kan som udgangspunkt henvende dig til tilsynsmyndigheden på dit sædvanlige opholdssted til formålet.

11. Indsigelsesret

Hvis dine personoplysninger behandles på baggrund af legitime interesser i henhold til art. 6 GDPR har du ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af ​​dine personoplysninger i henhold til art. 21 GDPR, forudsat at der er grundlag herfor, som udspringer af din særlige situation, eller indsigelsen er rettet mod direkte annoncering. I sidstnævnte tilfælde har du en generel indsigelsesret, som gennemføres af os uden at specificere en bestemt situation.

Hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret eller indsigelse, skal du blot sende en e-mail til datenschutz@polmetal.com.

12. Datasikkerhed

Denne hjemmeside bruger SSL- eller TLS-kryptering af sikkerhedsmæssige årsager og for at beskytte transmissionen af ​​personlige data og andet fortroligt indhold (f.eks. henvendelser til den ansvarlige). Du kan genkende en krypteret forbindelse på strengen "https://" og låsesymbolet i din browserlinje.

13. Anvendelsesområde og ændring af disse databeskyttelsesbestemmelser

Hvis vores hjemmeside indeholder links til eksterne hjemmesider, gælder denne erklæring ikke for dataindsamling og brug på de linkede sider.

På grund af den videre udvikling af vores hjemmeside eller på grund af ændringer i juridiske eller officielle krav, kan det blive nødvendigt at ændre disse databeskyttelsesbestemmelser. Du kan til enhver tid tilgå og udskrive de aktuelle databeskyttelsesbestemmelser på hjemmesiden.