Imprint

Oplysninger i henhold til § 5 TMG:

Polmetal GmbH
Landsberger Strasse 226
12623 Berlin

Repræsenteret af:

Piotr Nowicki

Kontakt:

Telefon: 030/920 300
Fax: 030/340 459 30
E-mail: office@polmetal.de

Indtastning i registret:

Indførsel i Handelsregistret.
Registerret: Charlottenburg
Registreringsnummer: 185934 B

moms-id:

momsregistreringsnummer i henhold til §27 a Umsatzsteuergesetz:
DE 292 756 718

Ansvarsfraskrivelse

Ansvar for indhold

Som tjenesteudbyder er vi ansvarlige for vores eget indhold på disse sider i overensstemmelse med almindelig lovgivning i henhold til § 7, stk. 1, i den tyske telemedielov (TMG). I henhold til §§ 8 til 10 TMG er vi dog ikke forpligtet som tjenesteudbyder til at overvåge transmitterede eller lagrede tredjepartsoplysninger eller til at undersøge forhold, der indikerer ulovlig aktivitet. Forpligtelser til at fjerne eller blokere brugen af ​​oplysninger i henhold til almindelige love forbliver upåvirket af dette. Ansvar herfor er dog først muligt fra det tidspunkt, hvor en konkret lovovertrædelse bliver kendt. Hvis vi bliver opmærksomme på tilsvarende krænkelser, fjerner vi dette indhold med det samme.

Ansvar for links

Vores hjemmeside indeholder links til eksterne hjemmesider fra tredjeparter, hvis indhold vi ikke har indflydelse på. Derfor kan vi ikke påtage os noget ansvar for dette eksterne indhold. Den respektive udbyder eller operatør af siderne er altid ansvarlig for indholdet af de linkede sider. De linkede sider blev tjekket for mulige lovovertrædelser på tidspunktet for linkningen. Ulovligt indhold var ikke genkendeligt på tidspunktet for linkningen. Permanent overvågning af indholdet af de linkede sider er dog ikke rimeligt uden konkrete indikationer på en lovovertrædelse. Hvis vi bliver opmærksomme på eventuelle overtrædelser af loven, vil vi fjerne sådanne links med det samme.

Copyright

Indholdet og værkerne på disse sider, der er oprettet af webstedets operatører, er underlagt tysk lov om ophavsret. Duplikering, behandling, distribution og enhver form for udnyttelse uden for ophavsrettens grænser kræver skriftligt samtykke fra den respektive forfatter eller skaber. Downloads og kopier af denne side er kun tilladt til privat, ikke-kommerciel brug. I det omfang indholdet på denne side ikke er skabt af operatøren, respekteres tredjeparters ophavsrettigheder. Især er tredjepartsindhold markeret som sådan. Skulle du alligevel blive opmærksom på en krænkelse af ophavsretten, bedes du informere os herom. Hvis vi bliver opmærksomme på nogen overtrædelser, vil vi fjerne sådant indhold med det samme.