Om os

Pruszynski – Stålspecialisten

I mere end 30 år har navnet Pruszynski været kendt i byggematerialeindustrien. Denne familiedrevne virksomhed grundlagt i 1985, har gennem årene udviklet sig til en af ​​de europæiske førende inden for profilerede stålplader. Vi leverer vores højkvalitets stålprodukter i i alt 8 europæiske lande. Vores brede portefølje gør os i stand til at tilbyde en bred vifte af løsninger til ethvert konstruktionsprojekt. Vores salgsrepræsentanter er klar til at rådgive kunder om ethvert projekt med teknisk og kommerciel ekspertise. Vores produktion, udstyret med moderne maskiner, garanterer omhyggelig fremstilling, samt vores højtydende logistik, hvilket muliggør fejlfri levering af produkterne på kortest mulig tid. Vi er en fleksibel, all-round virksomhed, der uden undtagelse opfylder dine og dine kunders individuelle ønsker.

 

Pruszynski Groups sortiment omfatter:

  • Produktion af byggematerialer til tag- og vægbeklædning startende med de enkleste metalplader, gennem tagstensprofiler, stående falspaneler, vægpaneler til trapezprofiler af stål. Alle produkter er tilgængelige i en række forskellige farver og belægninger;
  • Komplementært udvalg: tilbehør, standardiserede og ikke-standardiserede inddækninger, metalrendesystemer;
  • Materiale til produktion og vægbeklædning, herunder koldvalsede profiler, vægkasser og vægpaneler;
  • I et Punto Pruszynski-sortiment: aluminiumspaneler, gitterlofter og gipsvægsrammeprofiler;
  • I Metkol Pruszynski-sortimentet: produkter fremstillet af ikke-jernholdige metaller;
  • Aluminiumsprofiler fra Extral

Vores service

Vores produkter er fremstillet og kan fremstilles efter individuelle ønsker. Dette sikrer fleksibilitet, der sikrer kunden en effektiv, optimal og hurtig udførelse af bygningsprojektet. Vi begrænser os ikke udelukkende til levering af de bestilte byggematerialer. Vores kompetente team rådgiver om optimale individuelle løsninger og hjælper med at vælge de rigtige produkter. Udover standardsortimenter fremstiller vi også specialelementer, der sikrer æstetik og funktionalitet.

Centralfabrik i Sokołów

Pruszynskis centrale fabrik fremstiller produkter ved hjælp af moderne teknologiske linjer. Produktionslinjerne er numerisk kontrollerede og garanterer præcis fremstilling. Maskineriet er i besiddelse af mere end 100 moderne maskiner fra anerkendte maskinproducenter, såsom: STAM, AMADA, TRUMPF, SCHROEDER, BIEGEMASTER, THALMANN og omfatter:

  • Mere end 20 produktionslinjer til produktion af tagstensprofiler, stående falsprofiler, runde kamme og metalplader;
  • Over 30 produktionslinjer til trapezprofiler, vægkasser, kasser og sandwichpaneler med PUR-, PIR- og mineraluldskerner;
  • Produktionslinjer til fremstilling af et komplet tagrendesystem i 8 størrelser;
  • Skære-, flække- og skæreudstyr til stål- og stålspoler samt presser og kantbænke

Vores interne anlægslogistik råder over moderne industritrucks: front- og sidelæssende gaffeltrucks. Disse muliggør kortvarig og præcis belastning, men også fastspænding af formaterialet i produktionslinjerne. Alle produktionslinjer og maskiner styres af højt kvalificerede produktionsmedarbejdere. Dette giver vores produktionseffektivitet og ydeevne, der gør os i stand til at reagere på markedets behov med kort varsel.

Krzysztof Pruszyński

CEO for Pruszyński Group

Piotr Nowicki

Direktør for Polmetal GmbH Tyskland